Diskuse

Honit hady

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výstižné. Je pravda, že někdy pohled na děti, které spolu sedí s mobilem v ruce a nekomunikují, je vážně hrozivý. Ale věřím, že my bychom dělali úplně to samé, být v jejich věku. Pokrok nezastavíš.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji mnohokrát za reakci.

0 0
možnosti
Foto

Taky mám ten "chytrej" krám, ale Google play jsem si tam nestáhla, takže nemůžu honit hady. Já tak maximálně honím tramvaj nebo termíny! Díky za vtipný a bezva napsaný článek!R^:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Tramvaj je skvělá tréninková pomůcka. Rovněž i já provozuji tento sport. V době, kdy jsem ještě bydlela na venkově a nebyla po ruce tramvaj, brala jsem za vděk vlakem. Měli jsme to od nás k trati do kopečka. Přilétla jsem jednou na poslední chvíli na nádraží a naskočila do vlaku. Když na mě průvodčí pohlédla, šly na ní mrákoty. Nějak jsem si ani neuvědomila, že už jsem v osmém měsíci. ;-D

0 0
možnosti

R^Vzpomněl jsem si, jak nám "placičkáři"(dnes už téměř všichni) rozehnali loni jarní cykloakci. Zatáhlo se, všichni svorně vytáhli "placičky" a řekli: "do deseti minut má lejt!" Většina party v panice sedla na kola a mastili to, aby to stihli na vlak nebo domů, než začne. Nakonec se udělalo krásně a my zbylí s Jaru jsme si to krásně užili....Jo, je to asi dobrej pomocník, ale člověk je snad furt proboha člověk:-)

1 0
možnosti

R^;-) pokrok nezastavíš, ale můžeš se mu různými formami maillinkato vyhýbat ;-)

Chytráka vlastním, ale hry nepařím, appky nestahuji. Dá se na něm poslat sms, volat, vyřídit mail a užít info internetu třá k zjištění spojů :-)

0 0
možnosti
Foto

Inu, ani já nejsem extra náročný user. Jen jsem si říkala, že si "chytrouše" pořídím, jakmile začnu mít naléhavou potřebu využít ho nejen jako komunikátor a to nastalo. Vyřádím se v něm coby písmák, muzikant, příležitostný fotograf a sklerotik. Ty hry, to je zkušenost. Lidi se dělí na typy audio, video a na tzv. kynestetiky, podle toho, jakou cestou nejsnáze vnímají a poznávají. Já jsem kynestetik. To znamená ten, který si musí sáhnout na rozpálená kamna, aby zjistil, že už se určitě nechce znovu spálit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 471x
Ve středu mého zájmu stojí člověk a to, co ho obklopuje, ať už je to příroda, anebo jeho vlastní dílo. Ať cestuji, skládám písně, zpívám, nebo píšu vždy je to především o tomto.

Seznam rubrik