Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P76e76t16r 74J15í98l75e36k

27. 10. 2017 19:23

Krásné. Pro mne trošku smutné, byl jsem tam před dvaceti lety, ach jo, už tam nevylezu....

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu. Nic si nedělejte z toho, co už nyní nejde. Ani já dnes nemůžu dělat věci, které jsem mohla před 10 lety, jelikož se na mém těle podepsala léta nošení těžkých batohů po tvrdém kamení a čas nikdo nezastaví. Vzpomínky jsou od toho, aby člověka potěšily, ale tím, že přecijen za čas vyvanou, lze teoreticky říci, že to nejhezčí je vždy teprve před námi, ať lezeme po kopcích, nebo sázíme na záhoně tulipány. Přítomnost je nejsilnějším zážitkem právě proto, že je v daném okamžiku prožívaná naprosto intenzívně. Prožívejme to a važme si toho.

0 0
možnosti
RE

Hezká písničkaR^ V Durmitoru jsme byli při první expedici do Albánie(2012) a v Městečku Žabljak u Crna jezera jsme si dali místní specialitu "Durmitorski stek" Za to, že jsme na něj čekali půl hodiny, jsme každý dostali ještě panáka rakije:)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. V Žabljaku jsme tábořili v kempu. Dřív, než jsme si stačili postavit stan, už u nás byl kempař Mína, abychom si připili kořalou, kterou přinesl. Takhle jsme to několikrát otočili, čímž jsme si získali jeho srdce. On pak při odjezdu česky provolával na rozloučenou: "dělejte děti, dělejte děti... " ;-D

0 0
možnosti
JS

Vsmlsla jsem si, Ilčo, děkuju R^

0 0
možnosti
Foto

Ahoj a díky za pokoukání. Už jsi byla někdy na Šumavě v Radešově? Nejlépe takhle někdy v půlce listopadu? ;-D;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 471x
Ve středu mého zájmu stojí člověk a to, co ho obklopuje, ať už je to příroda, anebo jeho vlastní dílo. Ať cestuji, skládám písně, zpívám, nebo píšu vždy je to především o tomto.

Seznam rubrik